Kannustalo

Aito Kannustalo

Kannustalon toiminnan johtoajatus on rakentaa taloja – ensisijaisesti teemme kuitenkin Koteja. Koska Koti on elämän suurin hankinta, haluamme rakentaa jokaisen Kannustalo-Kodin kuin tekisimme sen itsellemme. Meille on tärkeää, että Kannustalo-rakentajat kokevat saavansa vastinetta rahoilleen. Niinpä kiinnitämme paljon huomiota Kodin yksityiskohtiin, ne erottavat meidät monista kilpailijoistamme.

KATSO MISTÄ TUNNISTAT AIDON KANNUSTALON

Räätälöity Kannustalo

Suosittelemme räätälöityä Sinulle, joka haluat osallistua itse rakennusprosessiin. Haluat vaikut­taa vahvasti Kotisi pohjaratkaisuun ja tilasuunnitteluun. Juuri sinun kotisi pohjaratkaisu syntyy joko puhtaalta pöydältä tai tyyppimallia muokaten. Sinulla on hyvä kontaktiverkosto ja aikaa olla muka­na rakentamisvaiheessa työmaalla.

TUTUSTU TARKEMMIN

Muuttovalmis Kannustalo

Suosittelemme muuttovalmista Sinulle, joka haluat selvitä rakennusprojektista mahdollisimman vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Voit ostaa kaiken, perustuksista sisustukseen, yhdellä sopimuksella. Sisustusratkaisut valitset valmiiksi mietityistä vaihtoehdoista. Hinnan saat tietää tarkasti etukäteen ja pääset nopeasti uuteen Kotiin.

TUTUSTU TARKEMMIN

Suunnittelu

Korkeatasoinen suunnittelu on yksi Kannustalon vahvoista tunnusmerkeistä. Tiesitkö, että Kannustalon koko suunnittelutiimi on naisia? Niinpä Kannustalon toimivissa, tosielämän haasteisiin vastaavissa ratkaisuissa näkyy vahvasti naisten käden jälki. Tiimimme tietää ja tuntee omakohtaisesti, millaisia vaatimuksia sujuva arki kodille asettaa.

Hyvästä suunnittelusta kertoo myös jatkuva menestyksemme puolueettomassa RTS-tutkimuksessa. Talojemme tilaratkaisut, ulkonäkö, mallivalikoima ja laatu ovat jo vuosien ajan olleet tutkimuksen mukaan alan ehdotonta kärkeä.

Suunnittelijoidemme työn peruslähtökohtia ovat asiakasperheen toiveet ja tarpeet sekä rakennuspaikan asettamat vaatimukset. Tilanteen ja mahdollisuuksien mukaan Kannustalon edustajat ja suunnittelijat käyvät mielellään asiakkaan tontilla ennen suunnittelun aloitusta. Tärkein tavoite on suunnitella ja rakentaa juuri Sinun ja perheesi tarpeisiin vastaava Koti.