Talomyynti

Kivitalo, puutalo, hirsitalo. Meiltä löydät ratkaisut kaikkeen rakentamiseen.

 

kt_logo_uusi

 

Kannustalon kauneus ja laatu ovat suomalaisessa taloteollisuudessa tunnettuja käsitteitä, joille molemmille on vankat perusteet. Kautta vuosikymmenten olemme saaneet jatkuvasti kehuja talojemme kauneudesta.  Sen todistavat niin lukuisat asuntomessuvoitot, RTS-tutkimuksen ulkonäkömittarin ylivoimaiset ykköstilat kuin asiakkailta ja vierailijoilta saatu palaute.

Kannustalon vahvasta laadusta kertoo mm. tyytyväiset asiakkaamme ja vahva menestyksemme RTS-tutkimuksissa, joiden mukaan teemme Suomen kauneimmat ja laadukkaimmat puutalot. Omakotirakentajalle tärkeämpi mittari ovat talojen myynti-ilmoitukset. Niitä selaillessaan huomaa pian, että hyvissä käsissä aidon Kannustalon arvo vain kasvaa vuosien saatossa.

Kannustalon kauneus ja laatu on suunnittelun laatua, materiaalien laatua, pohjalaisen puusepäntyön laatua. Kannustalon väki tekee jokaisen talon kuin rakentaisi Kotia itselleen – ja jokainen meistä haluaa kotinsa olevan kaunis ja laadukas.

Tervetuloa Kannustalo-maailmaan!

TUTUSTU KANNUSTALOON

 

logo

 

 

Jokainen vanhempi haluaa taata lapsilleen terveellisen ja turvallisen asuinympäristön. Siksi haluamme valmistaa vankkoja ja kestäviä koteja, joissa yhdistyvät aidot materiaalit, hyvä sisäilma ja turvalliset rakenteet. Valitsemalla Honka-kodin huolehdit paitsi perheesi hyvinvoinnista, myös talon jälleenmyyntiarvon säilymisestä vuosikymmenien päähän.

Honka omakotitalot – koteja, joissa on hyvä asua.

Sinulle, joka haluat persoonallisen kodin, jossa on hyvä sisäilma.

 

logo

 

 

Omakotitalon hankinta on useimmille meistä elämän suurimpia hankintoja. Taloon kohdistuu erilaisia tarpeita ja unelmia. Meiltä saat mahdollisuuden toteuttaa unelmakotisi juuri sinulle sopivalla tavalla. Suunnitteluvaiheessa kannattaa olla yhteydessä Lakka Kivitalo –asiantuntijaan, joka palvelee sinua mahdollisimman yksilöllisesti ja on mukana hankkeesi toteuttamisessa.

Hyvässä tiimissä kodin suunnittelusta tulee mukavaa ja mielenkiintoista. Onnistuneiden ja luotettavien kumppaneiden valinta on hyvä perusta viedä hanke laadukkaasti loppuun saakka ja päästä uuteen kotiin suunnitellulla aikataululla.

Asuntomessujen paras talo!

Lakka Laine voitti sekä Paras Talo että Paras Piha yleisöäänestykset Vantaan asuntomessuilla 2015.

TUTUSTU LAKKA KIVITALOON